1949 Senesinde Şeytan St. Louis Şehrindeydi

İlk Exorcism Robbie’nin evinde başladı. Papazlar öğleden sonra geç saatte geldiler ve Robbie yattıktan sonra rituel başladı. Çocuk transa girdi ve yatağı gene sallanmaya bir oraya bir buraya gitmeğe başladı. Vücudunda tekrar çizikler belirmeğe başladı . Bu arada Walter’da çocuğun kıpırdamasına mani olmağa çalışıyordu. Aslında exorcism din adamları ile şeytanın vücudunu sahiplendiği kişi arasında ve o vücuttan şeytanın çıkmasını sağlamak için yapılan bir mücadeledir. Peder Bowden ‘in 1928 deki exocism olayındaki katkısından bunda tecrübeliydi. Onun için onun idaresinde yapılmaktaydı. İki aydan fazla süren u mücadele neticesinde Peder Bowden 15 kg zayıflamıştı. Robbie’ninvücudunun muhtelif yerlerindeki çizikler gittikçe artmaktaydı. Bu arada göğsünde “ well “ sırtıdada “ spite “ yazısı belirmişti. Bu uğraş günlerce haftalarca bazen iyiye giderek sonradan tekrar kötüleşerek üç aya yakın bir zaman sürdü . Artık tam bütün ümitler sönecek iken mucize gibi bir şey oldu. Genelde Robbie normal hareket ediyor ya kitap okuyor veya asistanlarla play station oynuyordu. Ama akşamları sanki o gidiyor ve yerine bambaşka birisi geliyordu.

Exorcism’in bir netice vermediği görünüyordu. Ümitler gittikçe azalmaktaydı. Bowden tekrar bu işi kurtarmak için çareler ararken aklına 1870 senesindeki bir Exorcism vakası geldi . kiliseye gidip onunla ilgili bilgileri okudu ve o zamanki olaylarla Robbie’nin olayların arasında büyük bir benzerlik olduğunu gördü ve son bir çıkış yolu olarak o zaman yapılmış olanları yapmağa karar verdi.

 

Bowen Robbieye üzerinde muhtelif dini heykeller bulunan bir zinciri boynuna takmasını ve sağ elinde de Haç tutarak elini havaya kaldırmasını söyledi. Birden Robbie durakaldı ve muhtelif Latince duaların manalarını sordu. Bowden onunla dini bir münakaşya girmek istemediğinden cevap vermedi . Bu kere de Robbie Bowen’na şeytanın ismini ve ne zaman gideceğini sordu. Robbie birden haykırmaya başladı , beş kişi onu zorla tutup yatıştırmağa çalışmaktaydılar. Bir ara durdu ve kendisinin bir “ Düşmüş Melek “ olduğunu iddia etti. Bowden ise exorcism ritueline devam etmekteydi. Robbie saatlerce aynı şeyi tekrarladı Bowen ise dualara ara vermeden devam etti. Birden Robbie kalın bir erkek sesiyle yüksekçe kendisinin “ St Michael the Archangel “ Olduğunu belirtti . o Kalın ses Şeytana “ defolup gitmesini emretti” Robbienin vücudu büyük sarsıntılara ve spazmlarla sallandı ,kıvrıldı. Ve sonra “sustu “ Biraz sonra yattığı yerden kalktı ve güşlümseyerek “ o gitti “ dedi normal bir sesle. Sonra Robbie bir dua okudu ve St. Michael ı elinde ucunda alevler olan silahıyla gelip ona yadım ettiğini gördüğünü söyledi “ .

 

En sonunda Exorcism bitmişti. Bu gün Robbie Amerika da eşi ve üç çocuğuyla sakin bir hayat yaşamakta. Değişik bir isim altında. Kilisede doktorlarda onun ismini söylemek andını etmişlerdir. Ancak hala bu üç ihtimalden hangisinin doğru olduğuna tan olarak karar verilmiş değil.

1- Robbe bütün bunları bir şaka olarak başladı sonraiş byüdü

2- Robbie hakikaten bir ruhsal varlığının tacizine uğramıştı ve Exorcism ile iyileşti

3- Yahut bütün bu olaylara farkında olmadan bilinç altından kendisi mi sebep olmuştu.

  • Leave Comments